Brugklastraining                                                                                                                                        

Huiswerkproblemen

Wil jij goed voorbereid naar de brugklas?

Vind jij het ook zo spannend om naar de brugklas te gaan: een nieuwe school, nieuwe leraren, klasgenoten en vakken, werken met een lesrooster en agenda. Er komt veel op je af. Leuk, maar ook spannend. Met de brugklastraining van De Stijgende Lijn weet je wat je kunt verwachten in de brugklas en ga jij straks relaxter naar de brugklas!

De Stijgende Lijn geeft een brugklastraining waarin je leert hoe je met een agenda werkt, hoe je huiswerk plant, hoe je woordjes en toetsen het beste kunt leren en hoe je het beste een samenvatting kunt maken. Je krijgt veel praktische tips en natuurlijk krijg je alle ruimte om vragen te stellen tijdens deze brugklastraining. Met deze training maak jij een relaxtere start in de brugklas en leg je een goede basis voor de rest van het jaar.

De brugklastraining wordt vanaf week 20 wekelijks gegeven in groepjes van drie leerlingen en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1 uur. De kosten zijn € 125,- per leerling inclusief materialen. Een individuele brugklastraining is natuurlijk ook mogelijk tegen het standaard uurtarief.

De brugklastraining wordt ook met succes aan groep 8 van basisscholen gegeven. Deze brugklastraining wordt op de basisschool gegeven en bestaat ook uit 5 bijeenkomsten van 1 uur. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de groep.

Voor meer informatie en aanmelding, mail of bel naar De Stijgende Lijn.

telefoon: 073-5117099                        e-mail: info@destijgendelijn.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lettergrootte